In dit gezellige boek vind je alles wat nodig is om van jouw B&B een Wellness B&B te maken.

Masseren heeft ons behoed van een falliesement. Wat toen natuurlijk een hele vervelende tijd was maar waar ik nu erg dankbaar voor ben. Ik heb in Tsjechië leren masseren. Ik deed een zelfstudie accupressuur en volgde allerlei massage therapeuten op youtube.

Toen ik in Oostenrijk ging masseren had ik geen vermoeden de deze stap mij zo zou verijken.

Hier alvast een voorproefje.

Zo maak je van je B&B een Wellness-B&B 

In dit programma leer je hoe jij je eigen Wellness kunt creëren. Een Wellness waar jouw gasten zich veilig kunnen ontspannen onder jouw geoefende, zelfverzekerde, liefdevolle en professionele handen. 

 

Les 1. 

De essentie van masseren, mindset, disclaimer en wat mogelijk is na het doen van deze cursus. 

Les 2. 

Wat je nodig hebt en hoe jouw wellness eruit gaat zien.

Les 3. 

Voorbereiding op de massage en het intact houden van je eigen energieniveau.

 

Deel!

Als je dit een leuk bericht vond.

Gerelateerde berichten die je misschien ook interresant vindt.

Yin yoga bij ons op de zolder van de boerderij.

Yin yoga bij ons op de zolder van de boerderij.

Lieve Yogi’s onder ons, jullie kunnen weer meedoen!
Zoals jullie misschien nog wel weten geef ik ook live en online Yinyoga les.
Op woensdag 14 september is er weer een openbare yinyogales bij ons boven op de yogazolder.
Zoals gewoonlijk gaat de les weer door bij aanmelding van 4 yogi’s.

Lees meer
Massages behoede ons van een “ik vertrek” moment.

Massages behoede ons van een “ik vertrek” moment.

Masseren heeft ons behoed voor een faillissement! Heftig hé, maar het is zo…..Wij hadden een prachtig bedrijf in Tsjechië dat geweldig liep. We doorstonden heel wat stormen. Vele “ik vertrek momenten” kwamen voorbij; een warmtepomp die niet meer werkte en ons duizenden euro’s heeft gekost, onenigheid met de vorige bewoonster en zo ook met een aannemer: je kunt het je vast wel voorstellen.

Lees meer