Yin yoga bij ons op de zolder van de boerderij.
Lieve Yogi’s onder ons, jullie kunnen weer meedoen!Zoals jullie misschien nog wel weten geef ik ook live en online Yinyoga les.Op woensdag 14 september is er weer een openbare yinyogales bij ons boven op de yogazolder.Zoals gewoonlijk gaat de les weer door bij...
Lees mijn gratis e-book, Maak van je B&B een Wellness B&B
In dit gezellige boek vind je alles wat nodig is om van jouw B&B een Wellness B&B te maken. Masseren heeft ons behoed van een falliesement. Wat toen natuurlijk een hele vervelende tijd was maar waar ik nu erg dankbaar voor ben. Ik heb in Tsjechië leren...
Massages behoede ons van een “ik vertrek” moment.
Masseren heeft ons behoed voor een faillissement! Heftig hé, maar het is zo….. Wij hadden een prachtig bedrijf in Tsjechië dat geweldig liep. We doorstonden heel wat stormen. Vele “ik vertrek momenten" kwamen voorbij; een warmtepomp die niet meer werkte en ons...
Deze 3 etherische olie’s horen bij mijn Ayurvedische top 3.
Mijn drie favoriete olieën, Onguard, Balance en Zengest zitten steevast in mijn tas en staan altijd paraat in de massagekamer voor een Ayurvedische massage. Ik vind de blends van DoTerra erg fijn om mee te werken. Ze bieden precies wat ik voor Pitta, Vata en Kapha...
Yin yoga bij ons op de zolder van de boerderij.

Yin yoga bij ons op de zolder van de boerderij.

Lieve Yogi’s onder ons, jullie kunnen weer meedoen!
Zoals jullie misschien nog wel weten geef ik ook live en online Yinyoga les.
Op woensdag 14 september is er weer een openbare yinyogales bij ons boven op de yogazolder.
Zoals gewoonlijk gaat de les weer door bij aanmelding van 4 yogi’s.

Lees meer
Massages behoede ons van een “ik vertrek” moment.

Massages behoede ons van een “ik vertrek” moment.

Masseren heeft ons behoed voor een faillissement! Heftig hé, maar het is zo…..Wij hadden een prachtig bedrijf in Tsjechië dat geweldig liep. We doorstonden heel wat stormen. Vele “ik vertrek momenten” kwamen voorbij; een warmtepomp die niet meer werkte en ons duizenden euro’s heeft gekost, onenigheid met de vorige bewoonster en zo ook met een aannemer: je kunt het je vast wel voorstellen.

Lees meer
WARME GROET, SONJA