Herkenbaar?

Je wilt dolgraag leren masseren en een cursus in een groep is natuurlijk super fijn, omdat jij dan ook gemasseerd wordt en leert van de ander.

Maar zou het niet nog fijner zijn als je geholpen zou worden je eigen weg te vinden in het masseren, vanuit je eigen knusse ruimte met kaarsjes verlicht?

Een lekker muziekje erbij en met de personen waar jij je fijn bij voelt?

In de online workshops help ik je aan de hand van duidelijke filmpjes en audio met het geven van een fijne massage. Je leert op een praktische manier welke grepen je kan toepassen, de volgorde van de grepen, welke olie je zou kunnen gebruiken, en waar je op moet letten als je een massage tafel wilt aanschaffen. Hoe jij je lichaam in kunt gaan zetten tijdens de massage zodat jij bij jezelf rugklachten kunt voorkomen.

Als jij je inschrijft voor een workshop, kan je via de Facebook groep met anderen en met mij je ervaringen delen. En met elkaar afspreken om te oefenen en fijn de massages uit te wisselen.

Ayurveda

Vuurvrouw, jij leert

25,-

  • Hoe je een Dosha test moet lezen en gebruiken zodat je dat kan toepassen in je leven. Want, wie ben jij en welke energie hoort bij jou en wat kan dit voor jou doen in de overgang
  • Hoe je elke willekeurige massageolie kunt maken op de Ayuvedische manier.
    Uitgelegd in een video.
  • Hoe je met die massage olie jezelf elke dag kan trakteren op een fijne, verzorgende massage.
  • Alles na te lezen in de werkboeken met het basisrecept en handleidingen.

Wordt lid van de besloten facebookgroep zodat je massages uit kunt wisselen en op die manier kan oefenen. En waar je altijd je vragen kunt stellen of verzoekjes ivb met eventuele live lessen via Zoom.

Vuurvrouw, jij leert

85,-

  • Hoe je een Abyanga (gehele lichaamsmassage) kan geven. Toegepast op elke dosha en met gebruik van de marma punten. En hoe jij die  massage ook op jezelf kunt toepassen. 

Wordt lid van de besloten facebookgroep zodat je massages uit kunt wisselen en op die manier kan oefenen. En waar je altijd je vragen kunt stellen of verzoekjes in verband met eventuele live lessen via Zoom.

 

  • Je hebt onbeperkt toegang tot alle massage video’s.
  • Alles na te lezen in de werkboeken met het basisrecept en handleidingen.

In het complete super pakket leer je

Hoe je een Dosha test moet lezen en gebruiken zodat je dat kunt toepassen in je leven.

Want, wie ben jij en welke energie hoort bij jou en wat kan dit voor jou doen in de overgang, als je af wilt vallen of van een opgeblazen gevoel wilt afkomen.

Hoe je elke willekeurige massageolie kunt maken op de Ayuvedische manier.
Uitgelegd in een video.

Hoe je met die massage olie jezelf elke dag kan trakteren op een fijne, verzorgende massage.

Hoe jij kunt leren hoe je een Abyanga (gehele lichaamsmassage) kan geven. Toegepast op elke dosha en met gebruik van de marma punten.

 

Je hebt onbeperkt toegang tot alle massage video's.

Alles na te lezen in de  3 werkboeken met het basisrecept van de olie, dosha test, marma punten en handleidingen.

En omdat ik geloof in de combinatie van Yin-Yoga en massage zit in dit pakket ook nog eens 10 yogalessen van ruim een uur.

  149,-

Portable Yin-Yoga

Yin yoga

Yin-Yoga wint in Nederland snel aan populariteit. De houdingen die je bij deze vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten; ze rekken dieperliggende spieren en maken lichaam en geest losser en flexibeler.

In Yin yoga worden posities langer vastgehouden, zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen. Het is dan ook het relatief rustige karakter van een Yin yogales dat de meeste deelnemers aanspreekt. De les is juist zo lekker doordat je even niet heel intensief hoeft te bewegen, maar juist de tijd kunt nemen voor je lichaam.

Grondlegger van Yin yoga is de Amerikaan Paul Grilley, die sinds 1980 onderwijst in yoga en anatomie. Hij baseert zijn theorie op de onderzoeken en geschriften van Hiroshi Motoyama, een yogi en wetenschapper uit Tokio met veel kennis van energiebanen en acupunctuur. Yin-Yoga hier in Frankrijk. Maar mocht je niet in de buurt zijn kun je altijd een les online volgen.

 35,- per maand of

12,50 per losse les.

yin-yoga
massage en yoga online

Nieuwemaan Yin-Yoga podcast

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief dan ontvang je elke nieuwe maan een Yin-Yoga podcast in je mailbox.

GRATIS

yin-yoga online