Vuurvrouw

In de overgang, naar blije wijze vrouw?

Opvliegers, nachtzweten, slecht slapen, droge huid, stemmingswisselingen, verminderd libido, burnout en depressief! Terwijl je nu in de bloei van je leven bent en alle ballen hoog moet houden in je gezin en op je werk? En daar ook nog eens met niemand over kunt praten?

 

Dat kan ook anders!

Het is allang bewezen dat het verminderen van stress positief effect heeft op dat wat wij de overgang noemen

In dit programma gaan we stress verminderen door Ayurvedische massage, maak je kennis met de dosha’s en hoe je een dosha test moet lezen, Yin-Yoga houdingen leren speciaal om je hormonen in balans te brengen.
Zou het niet fijn zijn als jij je aan kan sluiten bij vrouwen die hetzelfde ervaren en daar met een positieve mindset in staan.

Manifesteren is een geweldige manier om je leven om te bouwen, gewoon weer jezelf te kunnen zijn en al je doelen te bereiken. En jezelf ontdoen van belastende overtuigingen is veel simpeler dan je denkt. Ik wil je daar graag bij helpen. 

 

 

Ayurveda

Vuurvrouw, jij leert

25,-

 • Hoe je een Dosha test moet lezen en gebruiken zodat je dat kan toepassen in je leven. Want, wie ben jij en welke energie hoort bij jou en wat kan dit voor jou doen in de overgang
 • Hoe je elke willekeurige massageolie kunt maken op de Ayuvedische manier.
  Uitgelegd in een video.
 • Hoe je met die massage olie jezelf elke dag kan trakteren op een fijne, verzorgende massage.
 • Alles na te lezen in de werk boeken met het basisrecept en handleidingen.

Wordt lid van de besloten facebookgroep, waar je altijd je vragen kunt stellen of verzoekjes ivb met eventuele live lessen via Zoom.

Vuurvrouw, jij leert

85,-

 • Hoe je een Abyanga (gehele lichaamsmassage) kan geven. Toegepast op elke dosha en met gebruik van de marma punten. En hoe jij die  massage ook op jezelf kunt toepassen.

Wordt lid van de besloten facebookgroep zodat je massages uit kunt wisselen en op die manier kan oefenen. En waar je altijd je vragen kunt stellen of verzoekjes ivb met eventuele live lessen via Zoom.

 

 • Je hebt onbeperkt toegang tot alle massage video’s.
 • Alles na te lezen in de werk boeken met het basisrecept en handleidingen.
Ayurveda

Vuurvrouw, jij leert

115,-

 • Hoe je een Abyanga (gehele lichaamsmassage) kan geven. Toegepast op elke dosha en met gebruik van de marma punten. En hoe jij die ook op jezelf kan uitvoeren.
 • Waarom manifesteren goed voor je is.
 • Hoe je van belastende overtuigingen af kunt komen die jou in de weg staan op je pad naar een gelukkig leven.
 • Hoe je door het beoefenen van yin-yoga je hormonen kan reguleren.
 • Hoe je met een paar aanpassingen deze massage uit kan breiden naar een fijne tantramassage.

Wordt lid van de besloten facebookgroep zodat je massages uit kunt wisselen en ervaring uit kan wisselen.

Je hebt onbeperkt toegang tot alle massage video’s.

Binnen mijn Yin-yoga lessen werk ik met de Dosha’s en beweeg ik mee met de cyclus van de maan en daarmee ook met onze eigen cyclus.

Je zult ontdekken dat Yin-yoga voor iedereen is. Het plaatje is onbelangrijk, doel is optimaal teamwork tussen lichaam en geest.

Rekken, ontdekken, voelen, verjongen, respecteren van grenzen en optimaal ontspannen.

Hoe ziet het programma eruit

Een persoonlijk traject maar wel in groepsverband

 Je maakt in een persoonlijk traject maar wel in groepsverband kennis met de drie Dosha’s. De verschillen tussen het Vata, Kapha, en het Pitta type. Daarna gaan we een dosha test doen. Twee zelfs, een van je geboorte constitutie (de situatie zoals je van oorsprong was) en een van je huidige constitutie. Het verschil tussen die twee laat de disbalans zien van je situatie op dit moment. Je leert ook hoe deze dosha test zelf toe te passen op mensen in jouw omgeving.

 

Aan de hand van de dosha’s gaan we de olie maken die je nodig hebt om de drie type te masseren

Je leert welke kruiden jouw dosha in balans brengen en jouw energie versterken. We bespreken ook het gebruik van etherische oliën en je leert vanzelfsprekend dit alles ook weer toe te passen op de mensen in je omgeving.

 

Middels heldere video’s leer je hoe je een complete lichaamsmassage kunt geven. Een langzame zachte met veel olie, voor de Vata, een sportieve doelgerichte massage voor de Pita en een stevige, eventueel met zijde handschoenen toegepaste massage voor de Kapha.

 

Ik geloof heel erg in het zelf genezend vermogen van het lichaam

Mits je het lichaam maar de juiste voeding geeft. En dan heb ik het niet alleen over de voeding als in eten, maar ook over geestelijke voeding, en voeding voor de huid.

Het is zo makkelijk om ons te voeden met belastende overtuigingen en denk patronen.
Kan jij dat makkelijk los laten, zodat het zich niet gaat vast zetten in je lichaam?

Ik wil je graag helpen om je lichaam in ontspanning te brengen, zodat de geest rustig wordt en in balans komt. Middels massages en/of Yin-Yoga houdingen.

Genezing, tevredenheid, positiviteit. Los laten van overtuigingen en dankbaarheid liggen daarna in jouw handen.

 

Als je het fijn vindt om ook naar mijn muzieklijsten te luisteren tijdens de massage en online yoga lessen. Kun je hieronder een lijst uitkiezen.