Vuurvrouw

In de overgang? Last van hormonale klachten, of heb je gewoon weer eens zin om iets nieuws te leren?

Opvliegers, nachtzweten, slecht slapen, droge huid, stemmingswisselingen, verminderd libido, burnout en depressief! Terwijl je nu in de bloei van je leven bent en alle ballen hoog moet houden in je gezin en op je werk? En daar ook nog eens met niemand over kunt praten?

 

Dat kan ook anders!

Het is allang bewezen dat het verminderen van stress positief effect heeft op dat wat wij de overgang noemen

In dit programma gaan we stress verminderen door Ayurvedische massage, maak je kennis met de dosha’s en hoe je een dosha test moet lezen, Yin-Yoga houdingen leren speciaal om je hormonen in balans te brengen.
Zou het niet fijn zijn als jij je aan kan sluiten bij vrouwen die hetzelfde ervaren en daar met een positieve mindset in staan. 

Met dit programma leer je hoe jij jezelf kan reinigen en helen op Ayurvedische wijze.

Van de drie basis energieën naar een complete Ayurvedische massage, tot een nog volledigere ontspanning voor het leven.

In het complete super pakket leer je

Hoe je een Dosha test moet lezen en gebruiken zodat je dat kunt toepassen in je leven.

Want, wie ben jij en welke energie hoort bij jou en wat kan dit voor jou doen in de overgang, als je af wilt vallen of van een opgeblazen gevoel wilt afkomen.

Hoe je elke willekeurige massageolie kunt maken op de Ayuvedische manier.
Uitgelegd in een video.

Hoe je met die massage olie jezelf elke dag kan trakteren op een fijne, verzorgende massage.

Hoe jij kunt leren hoe je een Abyanga (gehele lichaamsmassage) kan geven. Toegepast op elke dosha en met gebruik van de marma punten.

 

Je hebt onbeperkt toegang tot alle massage video's.

Alles na te lezen in de  3 werkboeken met het basisrecept van de olie, dosha test, marma punten en handleidingen.

En omdat ik geloof in de combinatie van Yin-Yoga en massage zit in dit pakket ook nog eens 10 yogalessen van ruim een uur.

  149,-

Vuurvrouw, jij leert

119,-

  • Hoe je een Abyanga (gehele lichaamsmassage) kan geven. Toegepast op elke dosha en met gebruik van de marma punten.

Wordt lid van de besloten facebookgroep zodat je massages uit kunt wisselen en op die manier kan oefenen. En waar je altijd je vragen kunt stellen of verzoekjes in verband met eventuele live lessen via Zoom.

 

  • Je hebt onbeperkt toegang tot alle massage video’s.
  • Alles na te lezen in de werk boeken met het basisrecept en handleidingen.
Ayurveda

Vuurvrouw, jij leert

25,-

  • Hoe je een Dosha test moet lezen en gebruiken zodat je dat kan toepassen in je leven. Want, wie ben jij en welke energie hoort bij jou en wat kan dit voor jou doen in de overgang
  • Hoe je elke willekeurige massageolie kunt maken op de Ayuvedische manier.
    Uitgelegd in een video.
  • Hoe je met die massage olie jezelf elke dag kan trakteren op een fijne, verzorgende massage.
  • Alles na te lezen in de werkboeken met het basisrecept en handleidingen.

Wordt lid van de besloten facebookgroep, waar je altijd je vragen kunt stellen of verzoekjes ivb met eventuele live lessen via Zoom.

Hoe ziet het programma eruit

Een persoonlijk traject maar wel in groepsverband

 

Je maakt in een persoonlijk traject maar wel in groepsverband kennis met de drie Dosha’s. De verschillen tussen het Vata, Kapha, en het Pitta type. Daarna gaan we een dosha test doen. Twee zelfs, een van je geboorte constitutie (de situatie zoals je van oorsprong was) en een van je huidige constitutie. Het verschil tussen die twee laat de disbalans zien van je situatie op dit moment. Je leert ook hoe deze dosha test zelf toe te passen op mensen in jouw omgeving. 

Aan de hand van de dosha’s gaan we de olie maken die je nodig hebt om de drie type te masseren

 

 Je leert welke kruiden jouw dosha in balans brengen en jouw energie versterken. We bespreken ook het gebruik van etherische oliën en je leert vanzelfsprekend dit alles ook weer toe te passen op de mensen in je omgeving.

 Middels heldere video’s leer je hoe je een complete lichaamsmassage kunt geven. Een langzame zachte met veel olie, voor de Vata, een sportieve doelgerichte massage voor de Pita en een stevige, eventueel met zijde handschoenen toegepaste massage voor de Kapha.

Ik geloof heel erg in het zelf genezend vermogen van het lichaam

Mits je het lichaam maar de juiste voeding geeft. En dan heb ik het niet alleen over de voeding als in eten, maar ook over geestelijke voeding, en voeding voor de huid.

Het is zo makkelijk om ons te voeden met belastende overtuigingen en denk patronen.
Kan jij dat makkelijk los laten, zodat het zich niet gaat vast zetten in je lichaam?

Ik wil je graag helpen om je lichaam in ontspanning te brengen, zodat de geest rustig wordt en in balans komt. Middels massages en/of Yin-Yoga houdingen.

Genezing, tevredenheid, positiviteit. Los laten van overtuigingen en dankbaarheid liggen daarna in jouw handen.

Yin-Yoga en massage gaan hand in hand voor complete ontspanning.

Yin-Yoga wint in Nederland snel aan populariteit. De houdingen die je bij deze vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten; ze rekken dieperliggende spieren en maken lichaam en geest losser en flexibeler.

In Yin yoga worden posities langer vastgehouden, zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen. Het is dan ook het relatief rustige karakter van een Yin yogales dat de meeste deelnemers aanspreekt. De les is juist zo lekker doordat je even niet heel intensief hoeft te bewegen, maar juist de tijd kunt nemen voor je lichaam.

 

Als je het fijn vindt om ook naar mijn muzieklijsten te luisteren tijdens de massage en online yoga lessen. Kun je hieronder een lijst uitkiezen.