Yin-Yoga

Yin-Yogales met Anne

Hierbij jouw yogales om thuis zo vaak te doen als jij zelf maar wilt. Ik wens je een fijne ontspanning.

Klik op de Zoom link om in te loggen voor onze privéles.

Een fijne stoelyoga waar je misschien even aan moet wennen. Met een zelfcare handmassage die de energie weer door de meridianen laat stromen.

12-01-2023

Buiten is het koud maar ik hoop dat het bij jouw binnen nu lekker warm is Anne.

15-12-2022

Een nieuwe les voor jou Anne. Geniet ervan!

17-11-2022

Een fijne korte les waar je lekker van ontspant en waarbij je alle stress, frustratie en zorgen om je zus even kunt laten varen.

13-10-2022

Klik hier voor de hartverwarmende visualisatie.

met Sonja Scheerman

Lieve Anne,Je hebt nog weer meer van jezelf laten zien. We hebben gesproken over je moederhart en de keuzes die hebt gemaakt in “het moeder” zijn. Bedankt daarvoor en ik hoop dat het jouw hart heeft mogen verlichten.

8-9-2022

Een fijne ontspannende yin voor jou Anne.

18-8-2022

Lieve Anne, ik wens je een hele fijne ontspanning. Het beeld is niet zo scherp maar ik hoop dat je genoeg hebt aan mijn stem.

7-7-2022

Lieve Anne,

Dit is het middel waar ik je over vertelde. Mijn man heeft veel baat bij dit middel en door zijn leefstijl te veranderen heeft hij dit nog maar sporadisch nodig. Ik ben geen arts, en is dit dus alleen maar een advies.

Maharischi Ayur-Veda MA 305

Lekker loom in de tuin met houdingen om je af te koelen en je zelfbeheersing te vergroten. Fijn voor de komende warme dagen.

16-6-2022

Lieve Anne, geniet van deze Yin-yoga les waarin vooral de nadruk wordt gelegd op de schouders en schouderbladen. Daarnaast de bovenbenen en liezen. 

12-5-2022

Een super fijne les Lieve Anne en een heerlijke water meditatie aan het eind. Voel hoe buigzaam en flexibel je bent. 

Tot ziens in de maand mei.

In deze Yogales van 3 maart hebben we lekker gestretcht om weer nieuwe energie toe te laten nu we naar de lente gaan. Geniet ervan lieve Anne.

Deze Yogales van 3 februari geeft je meer daadkracht om de dingen die je al een tijdje wilde of moest doen ook werkelijk bij de kop te pakken.

In deze Yogales van 6 januarie hebben we een mooie sneeuw wandeling gemaakt. Langs de witte reigers.

Even een kadootje voor de gezelligheid.

Hoi Anne,

Deze virtuele hoofdmassage heb ik een keer gegeven aan een groep mensen die mij alleen maar konden hoeren. Dus sluit je ogen en geniet.

Om echt te genieten van deze massage is het belangrijk om je echt even af te sluiten. Doe je ogen dicht ontspan je lichaam van tenen tot je kruin en probeer je voor te stellen dat je bij mij een fijne hoofdmassage krijgt. In mijn warme massagekamer het licht gedimt en fijne muziek op de achtergrond.

 

Wat ik nog meer te bieden heb….

Een reset van je onderbewustzijn helpt jou om die belastende overtuigingen te transformeren naar overtuigingen waar je sterk van wordt. Zodat je je geliefd, mooi, rijk en nog belangrijker, "gezond" zult voelen.

Leg jij een liefdevolle vinger op de zere plek?

Ben jij een mantelzorgster die regelmatig een hand liefdevol vastpakt?

Ben jij een moeder die een kusje geeft op de beschadigde knie van je kind?

Ben jij een coach die ook haar handen wil laten spreken?

Ben jij de yoga lerares die geloofd in heling door ontspanning?

Of ben jij een masseuse die geloofd in een holistische aanpak?

Dan geloof jij in net als ik, bewust of onbewust, in de helende kracht van aanraking.

Opfrissen wat je bij mij heb geleerd? Of voor 35 euro kennis maken met een Ayurvedische massage? En zelf je eigen massageolie maken?

 

Vuurvrouwen massage

Zaterdag 18 december is het internationale Massagedag. Ben jij ook iemand die dat heerlijk vindt?

 

.

Hoe Silvia privé voor twee heeft gevonden:

Eigenlijk zag ik op tegen wat m'n partner ervan zou vinden. Ik wist dat het heel leuk zou zijn,  maar was bang dat hij het misschien 'te soft' of 'te zweverig' zou vinden.

Het holistische massage pakket was voor mij compleet. Momenten van 'even niets' en zelf je tijd  invullen waren ook fijn.

Deze training is heel fijn, een verrijking voor je relatie.Heel basic en deze training brengt je weer even terug naar je gevoel (voor elkaar).

Silvia

Als je verdieping in je relatie wilt kan ik je deze training zeker aanbevelen.

Het programma is erg compleet.

In het dagelijkse leven kom je er nauwelijks aan toe om elkaar op een ontspannen manier bijna een weekend lang op deze manier aandacht te geven. Ik heb het zelf ondergaan en heb gemerkt hoe fijn  het was om gemasseerd te worden, maar zeker ook om de massage te geven.

Dominique

"Wat een zalige massage mocht ik ondergaan.

Ik had de eer om te mogen liggen als "proef"persoon voor deze massagecursus voor twee.

Sonja legt eerst alles goed, duidelijk en rustig uit en doet alle massagegrepen en strijkingen voor, voordat je op elkaar gaat masseren met de massage olie die je zelf hebt gemaakt. Ook dan begeleidt ze je stap voor stap en is er alle tijd voor vragen.

Ik zou deze cursus zeker aanraden om te doen. Samen bezig zijn, uit het hoofd in je hart, met de fijne energie en onder inspirerende begeleiding van Sonja."

Caroline

Wil je dat ik je help met het ontdekken van

- Jouw dosha?

- hoe je in balans blijft of weer komt?

- Het lichaam krijgt waar jij van droomt?

- Trots kunt zijn op wie jij bent?

- Hoe jij van je belastende overtuigingen af kunt komen?

Aan de hand van een dosha portret kunnen we een programma samenstellen waarin ik je begeleid of een programma samenstel waar jij zelfstandig mee aan de slag gaat.

Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend.

De kosten van de dosha portretten varieren vanaf

75 Euro 

De afgelopen 21 dagen heb ik trouw elke avond voor het naar bed gaan de meditatie geluisterd die je speciaal voor mij gemaakt hebt.

Je stem is heerlijk om naar te luisteren en eerlijk gezegd ben ik een paar keer voor het einde al in slaap gevallen. Ik vind het een fijne manier om even af te schakelen, al heb ik nooit echt moeite gehad om in slaap te vallen gelukkig. Je liefdevolle en wijze woorden klinken nog steeds tot me door.
Ben ik er beter van gaan slapen? Nee, dat helaas niet. Ben ik er me beter door gaan voelen? Ja, ik denk zeker dat dit meegeholpen heeft!

Afgelopen 2 avonden heb ik een aantal van de yoga oefeningen gedaan die je voorgeschreven hebt (na het eerder volgen van de yin yoga sessie die ook in het Dosha portret zat). Op één of andere manier hebben die voor 2 heerlijke nachten van doorslapen gezorgd. Misschien dat daar voor mij een hulp zit om echt fysiek beter te ontspannen voor het slapen gaan, dus daar ga ik de komende periode mee verder.

De yin yoga sessie beluisteren en meedoen was trouwens ook heerlijk. Ik heb erg moeten lachen om de geluiden op de achtergrond (kids, klussen), maar dat deerde niet. Ik kan me ook zo goed visualiseren hoe dat er dan bij jullie uitziet hihi.

Inmiddels gaat het steeds beter met me. Frankrijk heeft me erg goed gedaan en vanuit daar ben ik weer verder stappen gaan ondernemen. Zowel privé als zakelijk. Door het stellen van een duidelijk doel betreffende onze 'brandweer bus reis plannen' én hiervoor ook zakelijk gezien bezig ben met een traject voor meer focus, krijg ik langzaam maar zeker weer meer 'zin' in de dingen.

Goed voor mezelf zorgen en weten waar ik voor wil gaan en mijn hart volgen.

Ik wil je super bedanken voor alle lieve woorden die je in ons gesprek, tijdens de meditatie en in de andere onderdelen van het Dosha portret aan me toegezonden hebt. Ik pik er de tips en oefeningen uit die voor mij werken en zal naar behoefte ook de meditatie zo nu en dan nog eens terugluisteren.

Ik weet zeker dat je nog veel mensen op deze manier gaat helpen in en met hun leven.

Heidi

Ik geef me hierbij op voor het persoonlijke dosha-portret en krijg het eerste gesprek gratis.

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Hoe Heidi het dosha-portret heeft ervaren:

Je stem is heerlijk om naar te luisteren en eerlijk gezegd ben ik een paar keer voor het einde al in slaap gevallen. Ik vind het een fijne manier om even af te schakelen, al heb ik nooit echt moeite gehad om in slaap te vallen gelukkig. Je liefdevolle en wijze woorden klinken nog steeds tot me door.
Ben ik er beter van gaan slapen? Nee, dat helaas niet. Ben ik er me beter door gaan voelen? Ja, ik denk zeker dat dit meegeholpen heeft!

Ik weet zeker dat je nog veel mensen op deze manier gaat helpen in en met hun leven.

Heidi

.
.

Gezien in: